achsa vissel cv achsa vissel sexuologie achsa vissel counseling achsa vissel workshops achsa vissel boek achsa vissel media achsa vissel links achsa vissel contact
 

CV

Na het afronden van haar studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam volgde Achsa een uitgebreid trainingstraject. Ze verdiepte zich in de seksuologie, onder meer via een tweejarige postdoctorale stage aan de afdeling Seksuologie van het AMC (Academisch Medisch Centrum) in Amsterdam. Daarnaast volgde ze een driejarige counselingtraining en een opleiding meditatie en yoga. In haar praktijk behandelt ze zowel mensen met algemene als met seksuele problemen. Ze is psycholoog NIP (lid van het Nederlands Instituut van Psychologen) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS).

Regelmatig schrijft ze voor tijdschriften over psychologie en/of seks. Zo was ze vier jaar lang gezicht van de Q&A-rubriek in het tienermagazine Fancy en is ze elke zondagmiddag te horen op Radio 538 in het programma Barry’s Sundate. Haar eerste boek, met tips voor jongeren op seks- en relatiegebied, kwam uit in 2003; haar tweede product Rubenskaarten (in co-auteurschap met Marieke Veldema) in 2007.

 

 
all rights reserved Achsa Vissel 2006 ©